Interim redactie

Communicatieafdelingen of redacties hebben door vakantie, ziekte, zwangerschap of drukte soms behoefte aan extra capaciteit op het gebied van (eind)redactie. De productie moet doorgaan. Tuinen & Teksten ondersteunt op afstand of ter plekke bij de hoofd- en eindredactie van een tijdschrift, nieuwsbrief, website en andere communicatiemiddelen. Tuinen & Teksten denkt mee, brieft, schrijft zelf en redigeert tekst en beeld.

SNPEen collega op de eindredactie van SNP.NL magazine, het eigen tijdschrift over reizen van SNP Natuurreizen, bleef langer ziek dan verwacht. Tuinen & Teksten pakte het werk meteen op en ondersteunde een aantal maanden bij de eindredactie.

Miralda de Putter, redacteur SNP Natuurreizen:
‘John werkt met hart en hoofd, en dat past precies bij SNP Natuurreizen. Het redigeren van verhalen doet hij snel en kritisch, maar altijd zo dat de ziel van een artikel intact blijft. Om drie redenen (het zijn er eigenlijk veel meer) werk ik graag met hem samen: hij is flexibel en positief ingesteld, maar bovenal werkt hij integer. En zo gaat hij ook om met de mensen en de wereld om hem heen.’

sluiten
volgende